Spetterend speelfestijn op woensdag 8 juni

Speel-o-theek “De Schatkist” organiseerde op woensdagmiddag 8 juni van 13.30 tot 15.30 uur een spetterende buitenspeelmiddag op het parkeerterrein van het Fruithof in Kapelle. Kinderen konden worden geschminkt, er waren watertafels, bellenblaas en heel veel nieuw rijdend speelgoed voor groot en klein. Er waren trikers, waveboards, vipers en nog veel meer bijzonder speelgoed. Dit jaar was er weer een prachtig springkussen aanwezig . Alle kinderen en (groot)ouders waren welkom. Het was een gezellige, sportieve en speelse middag 

 Van woensdag 8 juni t/m vrijdag 10 juni zijn er tijdens de openingstijden open dagen in verband met de landelijke week van de speel-o-theek. Er zijn meer dan 3.000 stukken speelgoed. Alle kinderen, ouders, grootouders, scholen enz. zijn van harte welkom om kennis te maken met onze schat aan speelgoed. Voor ieder kind is er een klein cadeautje.