14 juni is het buitenspeeldag/ 35 jarig jubileum

Speel-o-theek "De Schatkist" organiseert een spetterende buitenspeeldagWoensdagmiddag 14 juni gaat de kinderzender Nickelodeon op zwart en dat is niet zonder reden! Door het hele land wordt de Buitenspeeldag georganiseerd en ook Kapelle doet mee.

Speel-o-theek De Schatkist verzorgt in samenwerking met Dagarrangementen Kapelle een te gekke buitenspeeldag waar alle kinderen voor worden uitgenodigd!

Wat kun je allemaal verwachten? Onder meer een ballonartiest, springkussen, schminken, pannakooi en heel veel buitenspeelgoed! Ook wordt er  een spectaculaire onthulling gedaan van een graffiti kunstwerk. Toegang is gratis, iedereen is welkom en voor iedereen is er iets lekkers. Kortom, samen maken we er een groot feest van.
De speel-o-theek viert deze middag ook haar 35-jarig bestaan!

(www.speelotheekdeschatkist.nl).
Wanneer: woensdag 14 juni
Tijd: 13:30 – 16:00 uur
Waar: Fruithof Kapelle (parkeerterrein)

Meer info? Bel naar 0113-333145 of mail naar c.van.koeveringe@kapelle.nl