Tweedehands speelgoedbeurs

Op woensdag 17 oktober organiseert Speel-o-theek “De Schatkist” tussen half 11 en half 1 een speelgoedbeurs in de ruimte van Muziekvereniging Ons Genoegen in Kapelle (Dijkwelseweg 1D, gebouw Dicwale).

Heb je speelgoed om te verkopen, dan verzorgt de speel-o-theek dit voor je. Je bepaalt zelf de verkoopprijs en krijgt 60% van de opbrengst. De overige 40% is voor de speel-o-theek voor aanschaf van nieuw speelgoed. Aanmelden voor de beurs kan bij Anneke Kampstra, telefoon 0113-311241 (bellen tussen 18.00 en 19.00 uur) of per e-mail annekekampstra@zeelandnet.nl. Je ontvangt direct alle benodigde informatie. Het inleveren van het speelgoed is op 16 oktober tussen 19.00 en 20.00 uur, het ophalen van speelgoed en opbrengst op 17 oktober tussen half 3 en 3 uur.

Wil je speelgoed kopen dan ben je natuurlijk van harte welkom. Leuk als uitje in de herfstvakantie of met het oog op de komende decembermaand!