Speel-o-theek “De Schatkist” kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van speel-o-theek “De Schatkist”, en / of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan speel-o-theek “De Schatkist” verstrekt. Speel-o-theek “De Schatkist” kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam

– Uw adresgegevens

– Uw telefoonnummer

– Uw e-mailadres

Waarom Speelotheek “De Schatkist”  deze gegevens nodig heeft

Speel-o-theek “De Schatkist” verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch of per e-mail contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk te kunnen benaderen indien u telefonisch of per mail onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Dit kan als u zich aanmeldt als vrijwilliger via onze website of wanneer u Vlaamse spelen reserveert.

Hoe lang Speelotheek “De Schatkist” gegevens bewaart

Speel-o-theek “De Schatkist” bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen met anderen

Speel-o-theek “De Schatkist”  verstrekt uw persoonsgegevens niet aan derden.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van speel-o-theek “De Schatkist” worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, maar geen IP-adres van uw computer en gegevens die uw browser meestuurt. Alle gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Speel-o-theek “De Schatkist” maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Speel-o-theek “De Schatkist” heeft Google geen toestemming gegeven om via speel-o-theek “De Schatkist” verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Beveiligen

Speel-o-theek “De Schatkist” neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door speel-o-theek “De Schatkist”  verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met speel-o-theek “De Schatkist” op via info@speelotheekdeschatkist.nl.

www.speelotheekdeschatkist.nl is een website van speel-o-theek “De Schatkist”. Speel-o-theek “De Schatkist” is als volgt te bereiken:

Vestigingsadres:                           Fruithof 1, 4421 PE  Kapelle

Inschrijvingsnummer KvK:       20137148

Telefoon:                                          0113-344654

E-mailadres:                                    info@speelotheekdeschatkist.nl